miércoles, 26 de septiembre de 2012

Cap de setmana

Aquest cap de setmana passat va ser d'allò més mogut! Comencem per dissabte dia en el que vam anar a cel·lebrar Santa Mercè i el cumpleanys d'en Blay a casa seva. Dinaret i regals a dojo va estar molt divertit.

No tenint prou, a Esplugues aquest cap de setmana era la Festa Major així que durant la nit vam tenir repertòri per donar i vendre (és el que té viure al centre). I sobre un quart i cinc de nou el diumenge ens van despertar els trabucaires amb gralles i tambors com a banda sonora.

A les 11 estavem a casa dels meus pares i a i 5 sortiem ja de Barcelona per anar a Arbúcies on haviem quedat amb els pares del Albert. I què hi ha a Arbúcies? Doncs l'equip de cuiners que faràn el dinar el dia del nostre enllaç. La veritat es que ens va agradar molt tot plegat; el tracte, la prova de menú,...va anar rodat. Això si, no us diré pas que és el que vàrem tastar perque sino ja sabreu que hi ha i no serà sorpresa!;) 
Però, per si de cas, no esmorzeu gaire perque teca n'hi haurà força!!! :D

Dilluns va ser festiu a Barcelona (Dia de la Mercè) per el que vam aprofitar per anar a Cal Puntes amb la fotògrafa i quedar amb el DJ i la Laura (la noia que porta la finca). Un cop tancat el tema amb el nostre DJ, vam centrar-nos en acabar d'ultimar els detalls de la finca; color manteleria, decoració taules, ubicació de coses, planificació del dia,...etc... i quan ja ho teniem tot ens vam centrar a passejar-nos amb la Bea (la fotògrafa) per la finca mirant i posant en els punts que ella trobava que eren adequats per fer-nos les fotos el dia de la boda. Suposo que en breu ens passarà fotos d'aquell dia per el que, potser, tindreu un preboda fotogràfic nostre ;) Estem impacients per veure'l!

Q

No hay comentarios:

Publicar un comentario